ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

P1010101.JPG

Το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ "ΚΤΗΜΑ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗ", δημιουργήθηκε με μεράκι και παράγει ποιοτικά, πρότυπα προιόντα. αποκλειστικά Βιολογικής καλλιέργειας.  Είναι χώρος έρευνας και δημιουργίας νέων προόντων της περιοχής.

-  Ήδη μετά από πολυετή παρατήρηση και έρευνα, πετύχαμε να παράγουμε ελαιόλαδο Health Claim, με τιμές στις μετρήσιμες φαινόλες πάνω από το διπλάσιο του ορίου που θέτει η Ε.Ε. για να θεωρηθεί φάρμακο με καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες.

- Η Καλλιέργεια των αρωματικών φυτών και η  ταυτόχρονη ανάπτυξη του βιολογικού ορνιθώνα και στηριζόμενοι σε μελέτες του ΑΠΘ, παράγουμε κοτόπουλα και αυγά πλούσια σε ω3 λιπαρά και με πλούσιο άρωμα.

- Η απόσταξη των βιολογικών αρωματικών φυτών μας δίνουν εκείνες τις ποσότητες αιθέριων ελαίων, ικανα για τον αρωματισμό ελαιολάδου που χρησιμοποιείται στην μαγειρική υψηλων απαιτήσεων.

- Το περιβόλι με τις Φραγκοσυκιές. Μια νέα πιλοτική καλλιέργεια με ποικιλίες που έχουν ελάχιστα αγκάθια και οι καρποί διατίθενται ως εξωτικό φρούτο ή για παρασκευή, Τεκίλας, Λικέρ ή μαρμελάδας.

- Τα εσπεριδοειδή υπάρχουν όλο τον χρόνο και είναι πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρευπ φρουτ, περγαμόντο, φράπες, κουμκπουάτ, λαιμ κλπ. Διατίθενται νωπά ή σε λικέρ.

- Ο ροδώνας, με ροδιές ελληνικών και εισαγώμενων ποικιλιών, παρέχει ρόδια, χυμό ροδιού και κρασί από ρόδι.

- Το αμπέλι. Το καμάρι του Αγροκτήματος. Περιέχει οινοποιήσιμες ποικιλίες και επιτραπέζιες. Εξέχουν τα κρασιά "ΘΑΛΗΣ", κόκινη ποικιλία από Καπερνέ, Μερλό και ξυνόμαυρο. Το "ΑΡΙΣ" λευκή ποικιλία από Σαρντονέ και Ουνιμπλανκ. Επίσης το "ΝΕΦΕΛΗ", γλυκό κρασί από Λιαστή σταφίδα και Μαυροδάφνη. Τα επιτραπέζια αριθμούν περισσότερες από 20 ποικιλίες με κύρια ποικιλία το Μοσχάτο.

- Το Μποστάνι, εκτός από τα κλασικά εποχιακά προίντα, διαθέτει τον κήπο με τα ΚΡΙΤΑΜΟ, ενα υπέροχο DELICATESSEN σαλατικό, τόσο ως ωμό όσο και ως τουρσί. Επίσης χρησιμοποιήται και για την παραγωγή αιθέριου ελαίου. Επίσης το ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ υπάρχει όλο το χρόνο για να συνοδεύει όμορφα πιάτα.

- Τα αυγά από κότες, Χήνες, Φραγκόκοτές και καθημερινά αυγά Ορτυκιών, όλα Βιολογικής Εκτροφής.

Φρονούμε να γίνει σύντομα ένα επισκέψιμο αγρόκτημα και εκπαιδευτικός προορισαμός για μικρούς καi στέκι γευσιγνωσίας για τους μεγάλους.

Τα προιόντα μας διατίθενται με courier σε όλη την Ελλάδα και τα τυποποιημένα σε όλο τον κόσμο. Δεχόμαστε παραγγελίες μέσω e-mail.

 

Σημεία κεντρικής διάθεσης:

  1. Σ.Πετρουλα 3 Άνω Λιόσια Αττικής
  2. Αριοχώρι Μεσσηνίας
  3. Β. Τσορλίνη 26 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας και ΦΑΞ: 2102482276 & 6944543198

Email: nikos@krimfarm.gr

health claim